Evenimente

30-06-2023

 Fiecare eveniment este unic, poate este un "da" la o intrebare care iti lega viitorul de o persoana iubita, poate este un nou venit pe lume pe care il sarbatoriti, poate este o surpriza sau de ce nu doar o petrecere pe care doresti sa o faci memorabila. Cu Fireshow toate acestea sunt posibile, ii poti oferii evenimentului tau o nota de eleganta si stil prin gama larga de jocuri de artificii personalizate in functie de spatiul si nevoile dumneavoastra.

Avand o echipa profesionista care se ocupa si de cele ma mici detalii pentru a realiza o experienta unica atat pentru tine cat si pentru invitatii dumneavoastra. Noi suntem pregatiti sa dam frau liber imaginatiei si sa pictam cerul cu toate culoriile voastre preferate, tu esti pregatit?

 

Jocuriile de artificii au la baza mai multe tehnicii care influenteaza aspectul momentului:

metode de tragere:

standard, un punct de tragere

simetrie, in oglinda, doua puncte de tragere

simetrie cu ax de mijloc, trei puncte de tragere, doua in oglinda si unul de mijloc

simetrie cu 5 puncte de tragere, 4 in oglinda cu un ax de mijloc

 

Toate aceste aspecte sunt influentate de locatie, asezarea acesteia fata de diferite zone care ar putea reprezenta un factor de risc, si desigur bugetul pe care doriti sa il investiti. Dar datoriita experientei de peste 10 ani a echipei noastre profesioniste, noi ne mulam dupa preferintele dumneavoastra pentru a va oferii atat efectul asteptat cat si durata momentului. 

 

Ce trebuie sa ai in considerare cand doresti un joc de artificii pentru evenimentul tau?

Informatiile pe care trebuie sa le transmiteti:

~ Localitatea

~ Locatia ( restaurant, sala de evenimente, etc. )

~ ora dorita, intre intervalul orar 20:00 - 23:00

~ persoana de contact pentru eveniment ( preferabil 2 ), persoana de contact joaca un rol foarte important in aceasta situatie, este persoana care tine legatura cu echipa destinata jocului dumneavoastra, comunica ora si anunta momentul in care toati invitatii sunt pregatiti pentru a se bucura de moment. Asa ca va sfatuim sa alegeti o persoana prompta, care ofera atentie timpului si este disponibila in a comunica atat prin mesaje cat si telefonic.

*Desigur, exiista si posibilitatea de a nu avea o persoana de contact, dar acest lucru inseamna sa ne comunicati ora exacta la care doriti sa inceapa momentul. La acea ora dumneavoastra cat si invitatii sa fiti pe pozitii pentru a fi fermecati de spectacol.

13
iul
Blog
Ultimele noutati
Realizari
Realizari
În urma aniilor de activitate care ne-au ajutat în acumularea atât a experienței practice în ceeea ce privește industria pirotehnică, am avut onoarea și de a fi recunoscuți ani la rând în cadrul ``Topul Național al Firmelor``. Având numeroase nominalizări care s-au dovedit a fi reușite, începând din anul 2018 până în prezent.
Aboneaza-te acum la
Newsletter
GALERIE
Foto-Video de la evenimente
prezentare 2023
prezentare 2023
Topul Național al Firmelor 2018-2022
Topul Național al Firmelor 2022
prezentare 2023
Fireshow
Facebook LinkedIn Youtube Pinterest Instagram
Adresa

DEPOZIT ENGROS
Sacalaz, Str. Industriei Nr.6, jud. Timis

MAGAZIN PREZENTARE:
Timisoara, Spl. Penes Curcanu 4-5

Adresa

DEPOZIT ENGROS
TEL COMENZI ONLINE:  0740 677 922
Orar: Luni-Vineri: 8-17, Sambata: 8-14

MAGAZIN PREZENTARE:

Orar: Luni-Vineri: 8-17, Sambata: 8-14

Adresa

SUPORT CLIENTI

online@fireshow.ro
office@fireshow.ro

SC FIRESHOW SRL
CUI: RO25283107.
NRC J35/607/2009

 
 

office

 

Copyright 2024 © Fireshow SRL, Timisoara