Bine ai venit !
 
(0 produse in cos)
 
Login   |   Cont nou   |   Recuperare parola
 
Cum comand?     Termeni si conditii     Livrare     Garantie
Artificii Artificii Vulcani, Baterii, Jerbe, Titireze, Fumigene, Rachete, Candele Romane, Lumanari de tort
Organizare evenimente Organizare evenimente Organizari evenimente in Timisoara. Organizari nunti , botezuri si aniversari in Timisoara
Jocuri de artificii Jocuri de artificii Jocuri profesionale de artificii. Galerie video demonstrativa

  PRODUSE

 
 
 
 
 
 

COMENZI
TELEFONICE:

 

0758 070 618
0744 694 431
0758 070 615    

Asociatia pirotehnistilor

       La initiativa agentilor economici, cu domenii de activitate din regimul armelor, munitiilor si produselor pirotehnice a fost inregistrata Asociatia Importatorilor si Comerciantilor de Obiecte Pirotehnice din Romania.      
      Asociatia prezinta o organizatie necomerciala, neguvernamentala, independenta si apolitica, constituita in baza liberei asocieri si egalitatii in drepturi a patronilor.

      Asociatia s-a inregistrat in scopul asistarii membrilor in capacitatea lor de patroni, prin acordarea de servicii si consultatii, protectia drepturilor si reprezentarea intereselor membrilor in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele, precum si cu oricare alte organizatii neguvernamentale pe plan national si international, in conformitate cu prevederile statutului si a legislatiei in vigoare.

      Pentru membrii sai, Asociatia Importatorilor si Comerciantilor de Obiecte Pirotehnice, deschide cai suplimentare de participare directa a patronilor la elaborarea proiectelor de acte legislative si alte acte normative, contribuie la elaborarea si implementarea strategiilor de dezvoltare a economiei nationale si a activitatilor economice, precum si a strategiilor in domeniul invatamantului profesional din domeniu.

      Asociatia este dispusa pentru a colabora si a primi in randurile sale intreprinderile si asociatiile cointeresate care au tangenta sau activeaza in domeniul regimului armelor, munitiilor, explozivului, obiectelor pirotehnice.

      Suntem convinsi, ca constituirea Asociatiei Importatorilor si Comerciantilor de Obiecte Pirotehnice va avea un impact pozitiv si util pentru toti partenerii din cadrul dialogului social.

 

 

Produse

Recomandate
 
Jocuri de artificii
Joc organizat de Fireshow S.R.L. Revelion 2012.
 
Efecte Baterie JW8725 - 100 Focuri
 
Efect bombita de 5 inch.
 
Copyright © 2023 Fireshow SRL,Timisoara